Viser arkivet for april, 2013

Landsting

Denne helgen KFUK-KFUM Speidernes landsting avholdt i Tønsberg. Landstinget er KM-speidernes øverste myndighet. Det vil si at det er landstinget som bestemmer hvilke saker som vi som forbund skal jobbe med.

Jeg fikk æren å dra til landsting. Sammen med Anna fra Hedmark og Oppland, Halvard fra Rogaland og Anja fra Nordre Nordland representerte jeg patruljeførertinget som ble avholdt i mars. På landstinget ble det tatt opp viktige saker som omfattet blant annet speiderløftet, ungt lederskap og vekst. Viktige og gode forslag ble vedtatt, for eksempel et forslag om det skal være flere unge representanter på landstinget. En annen viktig del av landstinget var at det nye landstyret med ny landsjef ble valgt!

Ved siden av all debatten og saksgjennomgangen var det også tid til mye kos. På fredag kveld var det kveldstur til Slottsfjellet som er en høyde midt i Tønsberg, og på lørdag var det kveldsgudtjeneste og allsang. Utenfor konferansesalen var det også en softismaskin som vi ble veldig glad i. Landstinget klarte lett å slå rekorden på mengden is spist delt på antall deltagere.

Det nye landstyret!

Alt i alt var dette en utrolig artig og spennende helg som er startskuddet en ny toårsperiode med KFUK-KFUM-speiding!

Alltid beredt!