Viser arkivet for januar, 2015

Speider året 2014

Speideråret 2014 er allerede over.
2014 var kanskje det året med flest store speider opplevelser for meg. Det har vært et utrolig lærerikt år, og jeg håper året 2015 vil by på like mange herlige opplevelser som 2014 gjorde.
Det var i Mars i fjor jeg sendte søknad om å bli Ung Talsperson, og etter et vellykket Mediekurs i April ventet det seg nye spennende oppgaver.

NM i speiding, 2014 Det ble arrangert på Midtsandtangen rett utenfor Trondheim i Juni. Der fikk jeg for første gang delta som presse, det var utrolig mange dyktige fotografer der, som jeg lærte masse av. Det var gøy og følge med på alle de flinke speiderne som konkurrerte mot hverandre, og ikke minst heie litt på sin egen gruppe.

Landsleir, Asker Dette tror jeg var høydepunktet for de fleste av oss, uten tvil. Jeg har i vertfall helt siden jeg deltok på den forrige landsleiren som ble holdt på Lista hatt nedtelling til Asker 2014. Dette var en uke som ga oss både minner og vennskap for livet. Denne gangen dro jeg dit som patruljefører sammen med gruppen min fra Gran. Som Ung Talsperson ble jeg blant annet intervjuet av NRK Radio, noe jeg husker som nervepirrende og gøy.

Selv om man til tider kan bli “litt” lei leir livet, hadde vi det utrolig gøy sammen. Vi var også så heldige at vi var vertsspeidere for skottene fra Glasgow, det vil si at det aldri var mangel på sang eller lek. Asker 2014 var en uke med mye morro, noe jeg tror fler vil si seg enig i.

Jeg er utrolig glad jeg har fått muligheten til å være en av de fire Unge Talspersonene så langt, det har gitt meg utrolig mye! Jeg vil anbefale alle dere andre speidere som har interesse for foto og som er glad i å skrive til å melde dere på. Man trenger langt i fra å være verdensmester i noen av delene. Du vil bli kjent med mange andre som har samme interesse som deg, og vil gi deg enda masse lærdom.

skrevet av Anna